Stichting Bekeerling stelt maatschappelijke non-profit organisaties, instellingen en moskeeën in staat om voor de inkoop & productieprijs bekeerlingenhandleidingen te bestellen. Ons advies is om deze boeken  vervolgens gratis aan bekeerlingen en nieuwe moslims te verlenen.

Over Handleiding voor Nieuwe Moslims

Dit is een prachtige handleiding voor nieuwe illustraties met uitstekende illustraties. Het toont de basisbeginselen en de overige fundamenten van de Islam. Hoe ga je om met familie? Je buren? De maatschappij?

Het bespreekt richtlijnen voor de meeste aspecten van je leven en geeft antwoord op belangrijke vragen. Het geeft ook advies over hoe je het beste om kan gaan met verschillende mensen en situaties. Deze handleiding is gemaakt met de intentie het eenvoudig te houden. Het bevat ook gedocumenteerde informatie over de Qur’an en Soennah (levenswijze) van de Profeet (vrede en zegeningen zij met hem). Dit boek kan ook gebruikt worden als naslagwerk, bijvoorbeeld wanneer je een islamitische opinie wilt weten over een bepaalde zaak of situatie. Onderwerpen als het vasten, gebed, huwelijk, familie, ritueel slachten en dergelijke komen aan bod.

Over het boek: 254 Pagina’sFull-Colour Paperback

Van €14,95 voor €6,-!

Voorwaarden en verdere informatie

Organisaties dienen het bedrag voor de boeken over te maken aan Stichting Bekeerling. Dat kan via deze link (iDeal) of via de volgende bankgegevens:

Naam: Stichting Bekeerling
IBAN: NL90INGB0006810807
BIC: INGBNL2A
Omschrijving: Handleiding (+ jouw organisatie)

De handleidingen kunnen gekocht worden vanaf 12 stuks. De prijs is dan €7 per boek. Voor aanschaf van 24 (1 doos) of meer boeken, is de prijs €6 per boek. De boeken kunnen na betaling worden opgehaald in Tilburg. Vermeld bij het overmaken van een bedrag altijd uw organisatie.

  • 12 boeken: €84
  • 24 boeken: €144
  • 48 boeken: €288
  • 72 boeken: €432
  • 96 boeken: €576

Voor commerciële partijen geldt altijd het tarief van €8 per boek.