Beoordeling website en dienstverlening Stichting Bekeerling

Beste (salamualeykum),

U heeft in het verleden contact met ons gelegd. Dit kan per telefoon, e-mail, Facebook of enig andere manier zijn geweest. We hopen dat alles naar tevredenheid is verlopen, en dat u iets aan ons heeft gehad!

Natuurlijk zijn we altijd bezig onze dienstverlening nóg beter te maken. Daarom zouden we het fijn vinden als u even de tijd wil nemen om uw ervaringen met ons te delen. Het kost u slechts een minuutje. U helpt ons hiermee, maar vooral ook toekomstige mensen die contact met ons opnemen. We hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn. Vergeet niet om onze Facebook pagina te liken en u in te schrijven voor onze nieuwsbrief!

Met hartelijke groet,
Team Stichting Bekeerling.

Beoordelingsformulier

Positieve punten*

Negatieve punten*

Hoe beoordeelt u onze diensten?* (op een schaal van 1 tot 10)

Uitgebreidere beoordelingsformulier

Indien u iets meer tijd heeft kunt u aanvullend de onderstaande velden invullen.

Uw voor en achternaam (niet verplicht)

Uw e-mailadres (niet verplicht)

Overige informatie (niet verplicht)

Hulp nodig bij het invullen van deze beoordeling? E-mail webcare@stichtingbekeerling.nl  Stichting Bekeerling behoudt zich het recht voor beoordelingen van bezoekers (eventueel in gefingeerde vorm) te plaatsen op onze uitingen.