Basmallah

“…En steun elkaar in al-birr (de deugdzaamheid en het goede) en at-taqwaa(rechtschapenheid en vroomheid) en steun elkaar niet in de zonde en de overtreding…” [Soerat al-Maa-idah (5), aayah 2.]

We zijn ons goed bewust dat menselijk handelen samen gaat met vergissing – geen mens is perfect. Mocht u een onjuistheid op deze website aantreffen, een link die niet werkt, een taalfout of wat dan ook, wees dan niet zuinig met het geven van oprechte adviezen. De religie is immers oprechtheid in het geven van adviezen. Uw feedback wordt zeer op prijs gesteld.

Heeft u vragen, opmerkingen of opbouwende kritiek, dan horen wij dat graag van u. Wij doen ons best om uw bericht zo snel mogelijk te beantwoorden. Maar dat lukt niet altijd en het kan zijn dat er wat tijd overheen gaat. Wij hopen op uw begrip.

Heeft u algemene vragen omtrent de islam? Bezoek dan enkele islamitische websites met een compleet database met vraag & antwoord-sectie, zoals Al-Yaqeen.com (nederlands) en IslamQA.com (engels). Voor andere soorten vragen kunt u ook onze hulpvragen-pagina raadplegen.

Telefonische hotline Stichting Bekeerling

Wij staan altijd voor jullie klaar, ook telefonisch. Wilt u onze stichting benaderen of heeft u vragen over de Islam? Bel ons dan op nummer

Let wel even op de volgende regels:

 • Bellen kan alleen op werkdagen tussen 18:00 en 22:00 en op zaterdag van 12:00-22:00
 • Stuur ons altijd voordat u wilt bellen een appje of SMS.
 • Wij verzoeken u nadrukkelijk om niet privé te bellen. We willen al onze contacten kunnen terugbellen indien wij de telefoon even niet kunnen opnemen
 • Telefoontjes zonder nummerherkenning zullen niet worden beantwoord
 • Houd rekening met de gebedstijden en houd de islamitische gedragsregels erop na tijdens het bellen
 • Geen gehoor? laat dan een SMS’je/WhatsApp-berichtje achter of stuur ons een email. Wij zullen u dan z.s.m. benaderen

Overige informatie

Stichting Bekeerling
Offenbachstraat 33 – 5011 EG – Tilburg
Postadres: Volgt z.s.m.
Email: [email protected]
KvK: 62374982

IBAN: NL90INGB0006810807
BIC/SWIFT: INGBNL2A

Aanmeldingsformulier nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de periodieke digitale nieuwsbrief van Stichting Bekeerling. Bij elke nieuwsbrief kunt u zich desgewenst weer eenvoudig afmelden.

Doe uw zegje

Indien u denkt dat een artikel (die u zelf heeft geschreven) van meerwaarde is voor onze website en de moslimgemeenschap, dan kunt u ons die opsturen. Stuur uw artikel inclusief eventuele afbeeldingen naar [email protected].

Het is van belang dat het artikel voldoet aan de volgende eisen:

 • Het artikel dient geschreven te zijn in ABN.
 • Het artikel moet uit minimaal 300 en maximaal 1000 woorden bestaan.
 • Het artikel is exclusief voor onze website geschreven.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  [honeypot location]