VERMANING VOOR MOSLIMS DIE DE AANSLAG ONTKENNEN
Hier volgt een aanmaning voor een kleine moslimminderheid die het in hun hoofd durft te halen om de aanslagen in Parijs een ‘inside job’, ‘hoax’ of het werk van de CIA/Mossad noemen.

De afgelopen tijd merken we op dat het aantal mensen die deze onwaarheden verspreiden met de dag groeit. Weet, beste moslim, dat eenieder van ons de verantwoordelijkheid draagt van alles wat uit onze woorden en daden zal vloeien. Wie een onwaarheid verspreidt is dus zonder twijfel verantwoordelijk voor alle mensen die de onwaarheid geloven.

Over de aanslagen worden enkele leugens verspreid door websites en doemdenkers om slechts een groter publiek te verkrijgen, zodat het commercieel belang (o.a. reclame-inkomsten Martin Vrijland) wordt gespekt.

HET ONTBREKEN VAN BLOEDSPOREN
Bij de executie van de politieagent Ahmed lijkt het er in eerste instantie op dat er na de executie waarbij de afstand slechts enkele meters zijn er geen bloed vloeit uit het hoofd van de agent. Er kunnen meerdere redenen zijn waarom dit zo is. De agent is voor het laatste schot al meerdere malen geraakt; hij zou dus kunnen zijn gestorven door de reeds aangerichte schade. Tevens kunnen er inwendige bloedingen zijn opgetreden die de meeste schade kunnen hebben aangericht. Wie zichzelf weleens gesneden heeft met een scherp mes weet dat het bloed niet direct uit het wond zal stromen. Het vergt tijd (die we niet kregen in het filmpje) om erachter te komen of de agent daadwerkelijk in zijn hoofd werd geraakt, of de kogel van de stoep afketste, waarop de agent deed alsof hij niet werd geraakt maar later alsnog stierf om bovenstaande redenen.

HET ACHTERLATEN VAN EEN ID-BEWIJS
Het achterlaten van een ID-bewijs wijst er hoogstwaarschijnlijk op dat de terroristen in alle haast niet alles gecontroleerd hebben. De identiteitskaarten kunnen uit iemands zakken zijn gevallen. Mogelijk wilden de terroristen het land uit vluchten en hadden zij om deze reden hun identiteitskaarten bij zich.

OP DE DAKEN BEVONDEN ZICH MEDEWERKERS MET KOGELWERENDE VESTEN
In het kantoor van Charlie Hebdo hielden de medewerkers al geruime tijd rekening met de verhoogde kans op een aanslag. In het kantoor had men daarom al kogelwerende vesten liggen speciaal voor dit soort momenten. Enkele medewerkers hebben de kogelwerende vesten al in het gebouw omgedaan en zijn hierna het dak op gevlucht.

DE STRATEN LIGGEN ER VERLATEN BIJ
Rond het tijdstip van de aanval bevonden de meeste mensen zich thuis of op het werk. Door het geluid van de aanvalsgeweren is het dan ook logisch dat de mensen de zich in de buurt bevonden zichzelf in veiligheid wilden brengen.

WAAROM VOLGDEN DE VEILIGHEIDSDIENSTEN DE PERSONEN NIET?
De twee terroristen hielden zich na terugkomst uit het Midden-Oosten opzettelijk rustig om niet op te vallen.

DE SPIEGELS VAN DE CITROËN ZAGEN ER NADERHAND ANDERS UIT
Op de foto’s kan men duidelijk zien dat de zijspiegels wel degelijk hetzelfde zijn. De verchroomde afwerking zorgt er in sommige gevallen voor dat het licht wordt weerkaatst waardoor het lijkt alsof de kleur ervan is veranderd.

Het Bestuur
Stichting Bekeerling©

En Allah weet het best.