…dat verschillende bezoekers graag wilden weten hoe zij ook de cupcakes kunnen bestellen. Omdat wij de zuster dankbaar zijn dat zij een bijdrage heeft geleverd, willen we jullie graag laten zien hoe jullie haar cupcakes ook kunnen bestellen.

De zuster die voor onze Bekeerlingenavond ruim 50 cupcakes doneerde hebben we namelijk bereid gevonden om haar kookkunsten ook voor een moslimprijsje ter beschikking te stellen voor onze fans.

Heb je iets te vieren? Bij haar vind je de allerleukste en vooral allerlekkerste cupcakes. De zogenaamde cupcakes zijn al jaren een hit in Amerika en de trend is inmiddels ook al een tijd zichtbaar in Nederland. Niet zo verwonderlijk, want cupcakes zijn gemakkelijk, origineel en veelzijdig. Niets geen gedoe met snijden en verdelen; gewoon bestellen, betalen, ophalen en smullen maar!

Soorten cupcakes

Haar cupcakes komen standaard met een red-velvet vulling en een romige topping.

velvet

Tarieven

De cupcakes kun je al vanaf 12 stuks in huis halen. Wel is het belangrijk dat je het bedrag minimaal 1 week van tevoren hebt overgeschreven op haar bankrekening. Neem hiervoor natuurlijk eerst contact met de zuster op.

SOORT PRIJS VANAF
Cup Cakes per stuk (min. 12) Vanaf €2
Mini Cupcakes per stuk (min. 24) Vanaf €1

Online Bestellen!

Wees op tijd met bestellen. Als stelregel wordt meestal 1 à 2 weken van tevoren aangehouden. Let wel op dat bestellingen alleen kunnen worden opgehaald in Amsterdam of Tilburg!

Wil jij ook cupcakes bestellen? Dan kun jij dit doen door een email te sturen naar [email protected] of vul even de formulier in!

Moge Allah de Verhevene alle vrijwillig(st)ers, donateurs en moslims belonen. Ameen!

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw Telefoon

  Aantal personen:

  Voor welke datum?

  Link naar eventuele foto

  Uw bericht

  Eventueel een foto van de gewenste cupcake

  [honeypot location]