De laatste tien dagen van de Heilige maand Ramadan breken aan. Een tijd van bezinning, liefdadigheid en aanbidding. Wij willen onze volgers de mogelijkheid geven om deze laatste tien dagen onze projecten automatisch te steunen middels een donatie. Daag jezelf en anderen uit om tijdens de #RamadanChallenge een bedrag naar keuze uit te geven als Sadaqah.

Sinds de oprichting van Stichting Bekeerling is jouw hulp en steun onmisbaar geweest. Na de hulp van Allah (de Verhevene), hebben wij met jullie hulp in de vorm van jouw tomeloze steun en vrijgevigheid reeds veel kunnen betekenen voor (beginnende) moslims én mensen die geïnteresseerd zijn geworden in ons geloof.

Doe jij mee? Meld je dan aan via deze link!

Het voortbestaan van onze stichting is echter afhankelijk van onze trouwe volgers. Wij willen de moslimgemeenschap nog beter dienen en onze projecten uitbreiden. Hiervoor hebben we jullie hulp nodig.

De da’wa van Stichting Bekeerling bereikt maandelijks honderdduizenden mensen. We hebben onszelf bewezen als vooruitstrevende, transparante non-profitorganisatie die hulp biedt aan iedereen, ongeacht achtergrond, huidskleur of levensfase. Benieuwd naar enkele van onze verslagen en resultaten? Klik dan hier.

Wij streven ernaar de Islamitische gemeenschap (ummah) in al haar aspecten te laten floreren. Het is ons doel om zowel moslims alsook niet-moslims op weg te helpen zodat zij allen een beter begrip krijgen van de Islam. Onze projecten richten zich dan ook op tal van zaken: van het begeleiden, adviseren en informeren van beginnende moslims, het bewerkstelligen van een online kenniscentrum tot het praktisch bijstaan van bekeerlingen.

Onze Stichting leunt louter op vrijwilligers die hun tijd fi sabilillah inzetten voor de moslimgemeenschap. Al onze donatie-inkomsten worden daarom besteed aan slechts de belangrijkste zaken om de Stichting draaiende te houden. Omdat wij geen fysieke pand hebben waaruit wij werken, worden de kosten nog meer gedrukt.