Draag een steentje bij met bunq!

Bunq is de nieuwe ‘sociale’ bank voor jongeren, opgericht door Ali Nikman.

Stichting Bekeerling zet zich in voor iedereen met interesse in de Islam. De Islam is een hot item. Veel mensen die zich bekeren tot de Islam zien door de bomen het bos niet meer. Praktijkgerichte informatie is niet altijd beschikbaar en infobesitas zorgt ervoor dat de zoektocht naar kennis op tal van manieren wordt belemmerd. Wij geloven dat iedere bekeerling handvatten mee moet krijgen zodat diegene op eigen houtje zijn aangenomen geloof kan ontdekken. Met Stichting Bekeerling willen wij hen daarmee helpen. Alles wat te maken heeft met het verbeteren en vergemakkelijken van hun weg om kennis te vergaren, is onze taak!

Steun jij onze projecten ook? Doneer dan nu via iDeal, Bancontact of op een andere manier.

 

Nieuw! Doneer met bunq!

Bunq bank is bijzonder. Niet alleen omdat het de eerste nieuwe bank is die sinds DSB-bank tien jaar geleden een bankvergunning krijgt, maar ook omdat de bank met alleen een app en een pas werkt. Je krijgt er wel een echt rekeningnummer.
Ondernemer Ali Niknam (33) besteedde drie jaar aan de voorbereiding van de lancering van betaaldienst Bunq, nadat hij eerder met TransIP een IT-bedrijf voor webhosting en dataopslag op poten zette. Niknam stak zelf 16,7 miljoen euro in het project Bunq en wilde geen externe financiering.