Steun Stichting Bekeerling.Powered by: €uroPAY

 

Sta je achter onze doelen en wil je een van onze ruim 20 mooie projecten steunen met een (periodieke) donatie? Maak dan uw donatie naar ons over via een van de verschillende mogelijkheden. 

Het voortbestaan van onze stichting is mede afhankelijk van uw giften. Samen kunnen we ons sterk maken voor alle Nederlanders en Belgen die willen beginnen met het praktiseren van de Islam. Bezoek ons projectoverzicht wanneer u benieuwd bent naar onze belangrijkste activiteiten. U kunt aan ons doneren middels o.a. iDeal, Bancontact en Paypal.

Onze bankgegevens:

  • Naam: Stichting Bekeerling
  • IBAN: NL90INGB0006810807
  • BIC: INGBNL2A
  • Omschrijving: donatie

 

Een van de vele projecten van Stichting Bekeerling: een bekeerlingenpakket.

Periodieke donaties (steunpilaar)

Steun onze stichting voor een langere tijd, en wees een van onze steunpilaren! Wekelijkse, maandelijkse, kwartaal of jaarlijkse donaties helpen ons om langdurige projecten in goede banen te leiden. Elk bedrag is welkom en wordt met dankbaarheid ontvangen!

U kunt ons op twee manieren periodiek steunen: middels het afgeven van een machtiging (incasso), of door zelf via uw bank de opdracht uit te voeren. Voor het afgeven van een machtiging kunt u bovesntaande doneermodule gebruiken. Indien u ons periodiek wilt steunen via internetbankieren, vragen wij u om de gewenste doneergegevens zelf op te geven aan uw bank. U blijft dus zelf alle touwtjes in handen houden. Met behulp van internetbankieren kunt u heel snel een opdracht aanpassen of verwijderen. Ons rekeningnummer is IBAN NL90INGB0006810807 (BIC: INGBNL2A).

Informatie over incasso-opdrachten aan Stichting Bekeerling.

Bankoverschrijving

Wilt u ons (periodiek) steunen? Maak dan het bedrag dat u aan ons wilt doneren over op onze rekening. Gebruik de volgende gegevens voor de bankoverschrijving: IBAN: NL90INGB0006810807 BIC (int.): INGBNL2A Bank: ING Bank Ten name van: Stichting Bekeerling

PayPal / Creditcard

Met een PayPal account kunt u rechtstreeks geld storten per bank of creditcard. De verbinding met de doneermodule is beveiligd. Door op de knop hiernaast te klikken komt u direct op de PayPal pagina terecht.

Sponsors

U wordt onze sponsor indien u een sponsorbijdrage levert vanaf € 500,-. Uw bedrijf wordt dan een vol jaar als sponsor vermeld op onze drukbezochte website (onder de sponsorpagina).   Moge Allah (سُبْحَانَهُ وَ تَعَالَى) uw steun accepteren en u nog meer verrijken. Team Stichting Bekeerling

Doneer nu template homepage