Gratis Islam Info Pakket

 

Ben jij een trotse moslim? Vast wel, maar gun jij je geluk ook aan anderen? Stichting Bekeerling zet zich in om de barmhartige Islam door te geven aan je buurman, vrienden en andere mensen die geïnteresseerd zijn in de Islam. Dit doen wij door evenementen te organiseren, online da’wah te verspreiden over ons mooie geloof en door niet-moslims en moslims te helpen met een van onze vele andere projecten.

Binnenkort willen wij geïnteresseerden in staat stellen om een Islam Info pakket aan te vragen met onder andere een kennismakingsuitnodiging, folders over de Islam en een boekje. Zo krijgen zij leuke en betrouwbare Islamitische kennis in handen waarmee zij wellicht een beter begrip van de Islam krijgen. Zo zegt Allah in de Koran (interpretaties van de betekenissen):

“Roep tot de weg van uw Heer met wijsheid en goede raad en redetwist met hen op een gepaste wijze” – An-Nahl: 125

Draag een steentje bij en word vaste donateur. Ieder pakket zal ongeveer € 10 kosten. Deze Ramadan proberen wij 1000 pakketten samen te stellen. Doneren kan al vanaf slechts twee euro per maand. Steun ons in de verspreiding van onze mooie religie.Powered by: €uroPAY

Naam: Stichting Bekeerling
IBAN: NL90INGB0006810807
BIC: INGBNL2A
Omschrijving: Islam Info Pakket

Folders bestellen

Onze folders zullen naar verwachting vanaf augustus 2019 beschikbaar zijn. Tegen die tijd zullen wij een bestelformulier opstellen. Wij stellen deze pakketten gratis ter beschikking voor geïnteresseerden.