Stichting De Koran biedt enkele groepen mensen de kans om een gratis exemplaar van hun Koranvertaling te mogen ontvangen. Ook Stichting Bekeerling maakt voor haar werken gebruik van deze interpretatie van de betekenissen van de Koran.

De groepen die in aanmerking komen voor de actie zijn:

  • geïnteresseerden die (nog) geen moslim zijn, maar wel interesse hebben in de Islam zoals je vrienden of buren
  • mensen die langdurig in het ziekenhuis (moeten) verblijven
  • gevangenen die in de gevangenis zitten
  • moslims (of bekeerlingen) die het financieel zwaar hebben en de Koranvertaling dolgraag zouden willen hebben*

*Voor deze groep is enige toelichting vereist van de situatie waarin zij zich verkeren alvorens er een exemplaar wordt overhandigd.

Hoor jij bij een van de bovenstaande groepen? Stuur dan een e-mail naar [email protected] met jouw gegevens of vul het formulier in!

Vermeld in je email de volgende zaken:

  • Wie je bent
  • Jouw motivatie
  • Jouw adres (inclusief land)

Vind jij dit een mooi initiatief en wil je hier ook graag een bijdrage aan leveren, steun deze actie dan door een donatie te doen via hier.

Alle overige mensen kunnen een exemplaar bestellen via de webshop van de stichting.
De Koranvertaling bestel je voor €25,- (de verzendkosten zijn gratis) via de webshop,  zie hier.

Moskee As Soennah te Zwolle
Moslim Jongeren Zwolle organiseert in samenwerking met Stichting As-Soennah uit Den-Haag en Al-Yaqeen een Korancampagne waarbij de nieuwste Koranvertaling van Aboe Ismail twv. € 25,- gratis verkrijgbaar is.

Inwoners van Zwolle die bij een van de bovenstaande groepen horen een exemplaar ophalen in Moskee As Soennah. Laat een bericht achter op onze facebookpagina of stuur ons een mail naar [email protected] om een afspraak te maken voor het ophalen van de Koranvertaling. Ook is het mogelijk om na het vrijdagsgebed de Koranvertaling aan te vragen bij het moskeebestuur.

[metaslider id=1321]