Groepsregels

Salaamoe aleykum en welkom allemaal! Welkom in een van onze groepen voor bekeerlingen, die bedoeld is om elkaar te steunen en kennis te delen.

Ieder lid is verplicht om alle regels te kennen. Zo houden we al onze 16 groepen veilig, stabiel en islamitisch correct.

Groepsregels

  1. In onze groepen worden huwelijkszaken, huwelijksverzoeken en dergelijke niet getolereerd. Plaatser krijgt een waarschuwing of wordt verwijderd!
  2. Reclame maken of donaties vragen voor bedrijven, personen en andere (islamitische) stichtingen/organisaties is nadrukkelijk NIET toegestaan.
  3. Plaats geen kenniszaken zonder duidelijke, betrouwbare bronvermelding.
  4. Deel geen zaken die stimuleren tot het verbodene. Denk hierbij aan seksueel getinte inhoud, aansporen tot zondes, openbaren van zondes, roddel, laster, exposen, etc..
  5. Wees vriendelijk, kwets en beledig elkaar niet. Beginnende bekeerlingen krijgen van ons alle ruimte om hun nieuwe geloof te ontdekken. Indien er toch een conflict is, tag dan één van de beheerders of rapporteer het bericht. Rapporteren kan door op een bericht te reageren met “rapporteer”. Alle beheerders ontvangen dan direct een melding om in te grijpen.
  6. Berichten in onze groepen dienen een Islamitische insteek te hebben en altijd betrekking te hebben op bekeerlingen! Natuurlijk mag er best gelachen worden, maar het is niet de bedoeling dat de groep straks bestaat uit recepten, aanbiedingen en make-up tutorials. ?
  7. Onze groepen zijn geen algemene Islamgroepen. Hiervoor heb je andere groepen op Facebook.
  8. Val andere leden niet lastig, benader elkaar niet ongevraagd en al helemaal niet als je van het ander geslacht bent. Onze beheerders zullen altijd adequaat reageren en je permanent blokkeren van (al) onze groep(en).
  9. Berichten uit deze groep worden niet zonder toestemming gedeeld.

Verder is het de bedoeling dat iedereen zich gedraagt zoals de Islam van ons verlangt. Mocht dit niet zo zijn en overtreedt iemand een of meerdere regels, dan volgt er een verwijdering uit (al) onze groep(en).

Stichting Bekeerling hanteert relatief strenge regels voor onze groepen, maar dit is enkel omdat we onze groepen beschermen tegen personen met kwade bedoelingen, wij willen dat bekeerlingen over alles kunnen praten en iedereen profijt zal hebben van onze groepen. Door het delen van verhalen, ervaringen en kennis in een veilige omgeving zullen we als gemeenschap grote stappen maken! Moge Allah het van ons accepteren.

Beheerders & moderators

Iedere groep kent zijn eigen beheerders en moderators. Bij vragen kun je een van hen benaderen.

Media & interviews

Media-outlets kunnen contact opnemen met [email protected] voor meer informatie en verzoeken.