Incasso Stichting Bekeerling

Word een Da’wah-drager en draag bij aan onze Da’wah-activiteiten. Met behulp van je maandelijkse bijdrage kunnen wij de Dacwah naar een hoger niveau tillen en deze meer stem geven. Wij kunnen de toekomst van onze kinderen veilig stellen en het moslimgezin een veilige basis geven. Wij kunnen onze jongeren een uitkomst bieden en onze ouderen hun respect en waardigheid teruggeven. Met behulp van je bijdrage kunnen wij de hele wereld de schoonheid van de Islam laten zien en deze steviger op de kaart zetten. Treed daarom toe tot deze bijzondere gezelschap en geef je nu op voor dit grote doel, want je mag niet achterblijven.

Wil jij een drager van de Dacwah worden? Meld je dan nu aan! Middels dit formulier machtigt u Stichting Bekeerling om maandelijks het bedrag dat u selecteert van uw rekening af te schrijven. Dit zal inshaa’ Allah elke maand rond de 26ste plaatsvinden totdat u zelf de machtiging stopzet. Dit kan door te mailen dat u de machtiging wilt intrekken naar [email protected]. Wanneer u het niet eens bent met een afgeschreven bedrag kunt u dit altijd binnen 56 dagen terug laten boeken.

EIGEN GEGEVENS
Aanhef
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
Straat
Huisnummer
Huisnummer toevoeging
Postcode
Woonplaats
Telefoon
Emailadres

INCASSO:
IBAN-nummer:
BIC (indien buitenland)
Bedrag X per maand
Eenmalig doneren? Bezoek dan onze doneerpagina.

AKKOORD
Ja, ik ga akkoord en wil Stichting Bekeerling maandelijks steunen.

INCASSANT
Naam incassant: Stichting Bekeerling
Adres: Offenbachstraat 33, 5011EG, Tilburg, Nederland
IBAN: NL90INGB0006810807
Incassant ID: NL68ZZZ623749820000
Kenmerk machtiging: ‘Steunpilaar’

U geeft toestemming aan Stichting Bekeerling om maandelijks het door u gekozen bedrag, door uw bank van uw rekening af te laten schrijven.

Als u het niet eens bent met de afschrijving, heeft u 56 dagen (8 weken) de tijd om uw bank opdracht te geven het bedrag te storneren. Wilt u deze machtiging definitief intrekken? Dan dient u ons dit schriftelijk mede te delen. Stuur ons hiervoor een email via onze speciale machtiging ontbinding contactpagina.