Je kent het wel. Je wordt moslim. De eerste week vliegen de omhelzingen, kusjes en felicitaties je om je oren. Best-feeling-ever… Maar dan begint het pas.

Jouw familie staat misschien niet achter je keuze en je komt op straat terecht. Jouw vriendinnen? Die zien je niet meer zitten omdat je bent “veranderd”. En de moslims dan die de eerste dagen zo blij voor je waren? Druk met hun eigen leven. Is dit het geloof? Waarom laten veel “zusters” me in de steek en waarom ik?

Veel te veel zusters krijgen met dergelijke ernstige problemen (zoals huwelijksfraude) te maken. Helaas laten teveel nieuwe moslima’s zich beïnvloeden door kwade influisteringen waardoor ze kunnen twijfelen aan de mooie Islam.

Tot hier en niet verder!

Stichting Bekeerling is niet ontstaan omdat er een tekort is aan Islamitische organisaties in Nederland en België. Nee: Stichting Bekeerling is in het leven geroepen om een halt toe te roepen aan de loze beloftes van de gevestigde orde, om de organisaties die elkaar en diens leden beschermen wanneer zij grove fouten begaan en te wijzen op hun fouten, om eerlijk te zijn over de problemen die de moslimgemeenschap tergen én om niet te praten over onze problemen, maar om daadwerkelijk iets te veranderen aan onze situatie. Door onze mindset staan we er wel helemaal alleen voor, maar Allah is met ons…

Als Stichting Bekeerling hebben we -teveel- negatieve ervaring met andere Islamitische organisaties die hun beloften niet nakomen en problemen niet oplossen maar wegkijken. Sinds de oprichting van Stichting Bekeerling hebben we -alhamdulillah- miljoenen mensen bereikt in Nederland, België en de Nederlandse Antillen. Ruim 20 unieke projecten waaronder Project Soelaas Zusterhulp hebben we sindsdien gelanceerd om jou, de normale (nieuwe) moslim, bij te staan.

Project Soelaas Zusterhulp

Project Soelaas Zusterhulp is een project voor vrouwen van Stichting Bekeerling. Sinds 2014 is het project vele honderden zusters van nut geweest. Wij hebben zusters (met de Wil van Allah) geholpen zich Islamitisch(er) te dragen, kennis op te doen over het geloof (boekenpakketten), de Islam te blijven volgen en meer… We willen in de toekomst (betere) hulppakketten leveren, onze logistieke onderneming professionaliseren en kwalitatievere ondersteuning leveren. Hiervoor hebben we jouw hulp nodig. Steun je onze doelen, ben je tevreden met onze reeds behaalde resultaten en wil je niet toekijken maar meedoen? Maak dan een bedrag over aan onze stichting. Je kunt een eenmalige donatie verrichten met bijvoorbeeld iDEAL, maar ook een doorlopende “steunpilaar” worden zodat je onze projecten structureel steunt. Moge Allah ons allemaal bijstaan, ameen.

Stichting Bekeerling
IBAN: NL90INGB0006810807
BIC: INGBNL2A
Omschrijving: “Soelaas”
iDEAL, PayPal of Bancontact

Wij zijn er voor jou. Jij ook voor ons?