Wij zijn er voor jou - jij ook voor ons?

Bij ons doet iedereen mee - Jouw steun verandert levens - Impact door Da'wah

 

Onze trouwe volgers weten dat we niet stil zitten. Wij willen onze projecten naar een hoger niveau tillen en wille dit samen met jou doen. Zo delen we allemaal in de beloningen! Als donateur van Stichting Bekeerling zul jij met de Wil van Allah beloond worden voor al het goede wat wij voortbrengen. Onze projecten zijn uniek en speciaal gemaakt voor de mensen die het het hardst nodig hebben. Klik hier voor een overzicht. Meer informatie over het vrijblijvende lidmaatschap van Stichting Bekeerling vind je onderaan deze pagina. Moge Allah iedereen belonen voor zijn of haar inzet!

AanmeldenWaar draag je aan bij?
stars

Ja, ik draag bij aan alle projecten!

Vul dit formulier in als je ons eenmalig of doorlopend wilt steunen. Powered by: €uroPAY

Samen staan we sterker!

Sinds de oprichting van Stichting Bekeerling is jouw hulp en steun onmisbaar geweest. Na de hulp van Allah (de Verhevene), hebben wij met jullie hulp in de vorm van jouw tomeloze steun en vrijgevigheid reeds veel kunnen betekenen voor (beginnende) moslims én mensen die geïnteresseerd zijn geworden in ons geloof.

Het voortbestaan van onze stichting is echter afhankelijk van onze trouwe volgers. Wij willen de moslimgemeenschap nog beter dienen en onze projecten uitbreiden. Hiervoor hebben we jullie hulp nodig. 

Iedere bekering & gebed

Doorlopende sadaqah, een leven lang…

Extreem groot bereik

Online en offline, binnen- en buitenland

N

Transparantie & betrouwbaarheid

Omdat goed voorbeeld doet volgen

25+ Projecten

Unieke projecten, mogelijk gemaakt door jou

Jij bepaalt!

Wat je geeft en hoe lang je ons steunt

Onze kracht is verbinding!

De da’wa van Stichting Bekeerling bereikt maandelijks honderdduizenden mensen. We hebben onszelf bewezen als vooruitstrevende, transparante non-profitorganisatie die hulp biedt aan iedereen, ongeacht achtergrond, huidskleur of levensfase. Benieuwd naar enkele van onze verslagen en resultaten? Klik dan hier.

Wij streven ernaar de Islamitische gemeenschap (ummah) in al haar aspecten te laten floreren. Het is ons doel om zowel moslims alsook niet-moslims op weg te helpen zodat zij allen een beter begrip krijgen van de Islam. Onze projecten richten zich dan ook op tal van zaken: van het begeleiden, adviseren en informeren van beginnende moslims, het bewerkstelligen van een online kenniscentrum tot het praktisch bijstaan van bekeerlingen.

Onze Stichting leunt louter op vrijwilligers die hun tijd fi sabilillah inzetten voor de moslimgemeenschap. Al onze donatie-inkomsten worden daarom besteed aan slechts de belangrijkste zaken om de Stichting draaiende te houden.

De vraag naar Islamitische kennis, informatiepakketten, kledij en literatuur stijgt met de dag. Wij ontvangen sinds de Corona-crisis meer verzoeken dan ooit. Om aan die vraag te voldoen heeft Stichting Bekeerling hiervoor maandelijks een aanzienlijkere inkomstenbron nodig. Daarom zijn we op zoek naar vaste donateuren. Deze kans voor het geven van een Sadaqah Djaariyah (doorlopende liefdadigheid) mag je niet missen! Samen kunnen we ons sterk maken voor alle mensen die willen beginnen met het praktiseren van de Islam, én zij die geïnteresseerd zijn in ons geloof. Wij willen dit alles GRATIS blijven aanbieden voor de geïnteresseerden.

Informatie over Stichting Bekeerling en jouw donaties

Met het indienen van dit formulier word je lid van Stichting Bekeerling.  Door het indienen van dit formulier en het bevestigen van deze aanmelding machtig je Stichting Bekeerling om instructies te sturen naar jouw bank om de door jou opgegeven bedrag van je rekening af te schrijven. Als je het niet eens bent met een afschrijving van jouw rekening dan kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met jouw bank. Opzeggen kan op ieder moment, per e-mail aan [email protected]. Benieuwd hoe we met jouw gegevens omgaan? Bezoek dan onze privacy statement.

Wil je jouw incasso-bedrag wijzigen of de incasso in zijn geheel stopzetten? Lees dan even onze incasso-pagina door. Hier vind je een antwoord op al je vragen.