Stichting Bekeerling ontvangt tijdens de Coronacrisis ontzettend veel berichten van mensen die geïnteresseerd zijn in de Islam. Tijdens deze hectische tijden lijkt men zichzelf meer en meer af te vragen of “dit alles” het waard was en waarom je nou eigenlijk echt op aarde bent. Omdat er steeds meer slachtoffers vallen door Covid19 stellen ook jij en ik de vraag: wat als wij over vijf dagen komen te overlijden? Wat dan? Er gaat geen dag voorbij zonder dat zich Nederlanders en Belgen tot de Islam bekeren. Ook in Duitsland bekeren zich mensen tot de Islam, zoals de Oostenrijkse MMA-vechterWilhelm Willi “the Amazing” Ott.

“De coronacrisis gaf mij de nodige rust om mijn geloof te herontdekken. De Islam heeft me jaren lang geboeid. Er waren tijden dat ik er niks mee deed en ik afdwaalde, vooral door de politiek. Elke keer als ik het moeilijk had, bracht de Islam mij kracht. Het leven gaat op en neer. Als jij in mijn schoenen zou staan zou je huilen… Mijn geloof in de Islam is nu op het punt gekomen dat ik sterk genoeg ben om te erkennen dat er maar één echte God is!”

Ik spreek nu de Shahada uit en kan met trots zeggen: "Ja, ik ben nu moslim!" 

Laa Ilaaha Illa Allah, Wa Ashhaddoe Muhammad Rasullullah.

Stichting Bekeerling is bezig met het uitrollen van 4 nieuwe projecten. Houd onze website en socials in de gaten! In de toekomst kunnen geïnteresseerde niet-moslims en nieuwe moslims automatisch geholpen worden voor, tijdens of na hun bekering. Wil jij deze unieke projecten of onze andere projecten financieren? Klik dan hier.

Ben jij als bekeerling tijdens de Ramadan ook “alleen”? Word dan lid van onze Facebookgroep “Bekeerlingen Bijeen”. Samen staan we sterker! In deze groep zullen tijdens de Ramadan verschillende online-Iftars worden gehouden. Ben je de moeder, vader, broer of zus van een familielid die bekeerd is tot de Islam? Word dan lid van onze groep voor niet-moslim familieleden. Zo hopen wij dat jullie jullie moslim familielid beter leert begrijpen. <3