Donny Roelvink (26) heeft zich vandaag tot de Islam bekeert. Hieraan gingen veel gebeurtenissen aan vooraf, waaronder een lang onderzoek naar het doel van het leven. Donny Roelvink is een Nederlands model, acteur en mediapersoonlijkheid. Roelvink kreeg vooral naamsbekendheid als zoon van zanger Dries Roelvink.

Donny Roelvink vraagt om wat ruimte en privacy na zijn bekering

“Ik ben hierin (de Islam) nog lerende dus ik wil me hier niet in de media over uitlaten.” Zei Donny Roelvink tegen RTL Boulevard.

De zoon van Dries Roelvink meldde eerder al dat hij, net als zijn broer Dave, veel interesse had in de islam. Het ongeluk waarbij hij werd overreden door een Hummer, heeft bijgedragen aan het gevoel dat er “een hoger iets” moet zijn. Roelvink deed zijn uitspraken in de YouTube-serie RealTalks van FunX-dj Fernando Halman.

https://www.instagram.com/p/C59OAYNNYwb/

Roelvink is vooralsnog onbereikbaar voor commentaar. Zijn vader Dries laat desgevraagd weten dat zijn zoon “zelf beter kan uitleggen wat hij gelooft of niet gelooft”.

Donny Roelvink vindt meer rust in de Islam

Meer rust in de Islam. Dat vindt Donny Roelvink, net als veel andere bekeerlingen zoals Davy van den Berg en Luuk Kruijsdijk in zijn nieuwe religie. Dit heeft hij aan zijn vader Dries Roelvink verteld.

“Hij heeft het mij vorige week verteld. Donny heeft er goed overnagedacht en hij vindt daar meer rust in wordt er gelukkiger van.”

De beslissing van Roelvink illustreert de persoonlijke en innerlijke reis die ieder mens maakt, ongeacht achtergrond of bekendheid. Zij die geleid worden komen uit bij de islam.