De Ramadan is een maand van saamhorigheid. Een maand waarin we vasten en uitkijken naar het ontvasten. Het liefst doen we dat met onze naasten, maar als (introverte, eenzame?) bekeerling is het niet altijd makkelijk om gezellig met je vrienden, familie of kennissen te ontvasten. Daarom lanceert Stichting Bekeerling de Nationale Bekeerlingen Iftar: een Iftar, gegeven door verschillende organisaties door het hele land zodat jij kunt ontvasten met mede-bekeerlingen!

Wat gaan we doen?

Stichting Bekeerling heeft in alle Nederlandse 12 provincies islamitische restaurants benaderd met de vraag of zij bereid zijn om op 12 mei 2019, de eerste zondag van de Ramadan, een gratis Iftar te verzorgen voor bekeerlingen in hun regio. We hebben een lijst opgesteld met restaurants en anders Islamitische instellingen die een Iftar verzorgen. Kijk waar bij jou in de buurt een Iftar wordt gezorgd! Kijk snel welke restaurant jou wilt ontvangen!

Wens jij anderen ook geluk en saamhorigheid? Deel dan dit bericht of je foto’s met de hashtag:

#BekeerlingenIftar

Noord-Holland, Amsterdam, De Blauwe Moskee

De Blauwe Moskee, Zusters voor Zusters en Stichting Bekeerling houden op 12 mei 2019 gezamenlijk een Bekeerlingeniftar.

Noord-Brabant, Tilburg, Masal Restaurant

Iftar: 12 Mei 2019.
Aanmelden? Stuur je gegevens naar partijen@masalrestaurant.nl
Bezoek de Facebookpagina van Masal Restaurant.

Hoşgeldiniz (welkom) bij Masal Restaurant in hartje Tilburg.

Hét restaurant, met een Turkse keuken, waar u zich in een sprookjesachtige omgeving waant.
Masal is namelijk Turks voor sprookje.

Masal is dé ideale locatie voor lunch en diner maar in de maand van de ramadan ook voor een overheerlijke iftar maaltijd.
Deze hele maand hanteren wij een speciaal iftar menu, geschikt voor ieder budget.

Wij hopen u snel te mogen ontvangen in ons sprookjesachtig restaurant in het hart van Tilburg.

Met vriendelijke groet,

Team Masal Restaurant

www.masalrestaurant.nl

Utrecht

NNB

België, Antwerpen, 4NewMuslims (11/5)

In België organiseert 4NewMuslims ism Feestzaal Prestige een iftar. Klik hier voor meer informatie.