Presentatrice gezocht – Tilburg 

Assalamualeykum! Wij zijn op zoek naar een of meerdere spontane, respresentatieve en enthousiaste presentatoren/presentatrices voor het maken van korte (promotionele) campagnefilmpjes voor Stichting Bekeerling. De (vier) video’s worden in Tilburg of omgeving vastgelegd en duren ieder ongeveer 1 tot 2 minuten.

De video’s zullen op onze Facebookpagina en YouTube account worden geplaatst en/of gepromoot. Om een impressie te krijgen van het eindresultaat verwijzen we je naar de twee video’s onderaan deze pagina.

Inhoud

De inhoud van de vier video’s zal gaan over een aantal projecten van onze organisatie. Tijdens de Ramadan willen wij de video’s promoten onder onze volgers.

Islam Info pakket voor niet-moslims

 

 

  • Intro, Logo
  • Salamualeykum! Ben jij een trotse moslim? Wij wel. Stichting Bekeerling zet zich daarom in om de Islam door te geven aan je buurman, vrienden en andere mensen die geïnteresseerd zijn in de Islam. Dit doen wij door evenementen te organiseren, online da’wah verspreiden over ons mooie geloof en door niet-moslims en moslims te helpen met een van onze vele andere projecten. Binnenkort willen wij geïnteresseerden in staat stellen om een Islam info pakket aan te vragen. Zo krijgen zij leuke en betrouwbare Islamitische kennis in handen waarmee zij wellicht een beter begrip van de Islam krijgen. 
  • Op het beeld zal een Koranvers verschijnen: “Roep tot de weg van uw Heer met wijsheid en goede raad en redetwist met hen op een gepaste wijze” – An-Nahl: 125
  • Draag een steentje bij en word vaste donateur. Ieder pakker zal ongeveer €10 kosten. Deze Ramadan proberen wij 1000 pakketten samen te stellen. Doneren kan al vanaf slechts twee euro per maand. Steun ons in de verspreiding van onze barmhartige religie, de Islam. Moge Allah een ieder belonen voor zijn of haar inzet.
  • Outro, website, shots
  • Het uitnodigen naar Allah is een grote gunst waar een grote beloning voor staat, zoals de Profeet (vrede zij met hem) heeft gezegd: “Wie uitnodigt naar Leiding, hem komt dezelfde beloning toe als degene die hem daarin volgt, zonder dat daarbij diens beloning verminderd wordt. En wie uitnodigt naar dwaling, hem komt dezelfde zonde toe als degene die hem daarin volgt, zonder dat daarbij diens zonde wordt verminderd.” (Moeslim)

 

Steun Stichting Bekeerling

Algemene promotievideo van ongeveer drie minuten voor het werven van vaste donateurs.

 

  • Intro, Logo Salamualeykum.
  • Als trouwe volger van Stichting Bekeerling weet je dat wij niet stilstaan. Onze vrijwilligers zijn continue bezig met het uitvoeren van onze projecten: van het versturen van boeken, begeleiden van nieuwe moslims en het informeren van niet-moslims, om maar een aantal van deze projecten te benoemen. We hebben met de Wil van Allah al heel veel bereikt, maar willen exponentieel groeien. Hiervoor is jouw hulp nodig. Draag een steentje bij en word vaste donateur. Doneren kan al vanaf slechts twee euro per maand. Steun ons in de verspreiding van onze barmhartige religie, de Islam. Moge Allah een ieder belonen voor zijn of haar inzet.

    “Let there arise out of you a group of people inviting to all that is good (Islam), enjoining Al-Ma‘roof (i.e. Islamic Monotheism and all that Islam orders one to do) and forbidding Al-Munkar (polytheism and disbelief and all that Islam has forbidden). And it is they who are the successful”[Aal ‘Imraan 3:104] “En wie spreekt beter woord dan hij die mensen tot Allah uitnodigt en goede werken doet en zegt: “Waarlijk, ik behoor tot de Moslims.” (VBK soera Foessilat, aaya 33) De Profeet (vrede zij met hem) heeft gezegd: “Verkondig aan anderen wat jullie van mij hebben vernomen, al is het maar één vers.” (al-Boekhaari) Outro, website, shots
Bekeerlingpakketten


Gefeliciteerd! Je bent bekeerd, maar hoe nu verder? Om een antwoord hierop te krijgen en veelgemaakte fouten te voorkomen stelt Stichting Bekeerling gratis bekeerlingpakketten ter beschikking. Zo weet je als beginnende bekeerling direct waar je aan toe bent, wat de eerste stappen zijn bij het belijden van jouw nieuwe geloof en hoef je het wiel niet zelf opnieuw uit te vinden.

Omdat wij afhankelijk zijn van donaties doen wij een beroep op jou om deze en andere projecten te steunen. Wij zijn er voor jou. Jij ook voor ons? 
Outro, logo

1000 Bekeerlingenhandleidingen

Stichting Bekeerling helpt beginnende bekeerlingen met het praktiseren van hun nieuwe geloof. Een van de beste hulpmiddelen hierbij is de bekeerlingenhandleiding van Modern Guide, de New Muslim Guide. Wij willen deze handleidingen gratis ter beschikking stellen aan pas bekeerde mensen en Islamitische organisaties. Voor deze en andere Islamitische boeken willen wij €8000 inzamelen. Help jij ons mee? Word dan donateur. 

Help bekeerde zusters in nood!

Ongeveer 70% van de mensen die zich tot de Islam bekeren is vrouw. Veel van deze vrouwen komen in moeilijkheden terecht. Wat te denken van uitsluiting, uithuisplaatsing of geweld? Stichting Bekeerling richt zich met Soelaas Zusterhulp speciaal op de nieuwe moslima’s die met problemen te kampen hebben. Wij zijn een luisterend oor voor hen die niet gehoord worden. Met verschillende projecten speciaal voor de bekeerde zuster, zoals het hoofddoekenproject, een telefonische hulplijn of een van de vele bijeenkomsten willen wij hen een hart onder de riem steken. Wij zijn er voor hen. Ben jij er voor ons? Help ons dan met slechts €2 per maand of een bedrag naar keuze en word onze vaste donateur. 

 

Opname en overeenkomst

De opnames vinden in sha Allah plaats in de week voor de Ramadan op een nader te bepalen locatie. Indien gewenst kunnen de spreker(s) een toestemmingsverklaring afsluiten met de onderlinge afspraken. Neem aub contact op met [email protected] bij interesse.

Terug naar de website