Project: Boekroulatie

VK Boekenproject sticker

Interesse in de Islam of wil je er meer over weten? Bestel een gratis boek!

LEES. WEET. ROULEER!

De Islam is de religie van kennis. Het eerste vers van de Koran dat werd geopenbaard, beveelt ons om te lezen. Iets dat de sleutel is naar kennis. Allah zegt (interpretatie van de betekenis):

“Lees in de Naam van jouw Heer, Degene Die (alles) heeft geschapen. Hij heeft de mens uit een bloedklonter geschapen. Lees, en jouw Heer is de Meest Edele. Degenen Die (het schrijven) met de pen heeft onderwezen. Hij heeft de mens datgene onderwezen wat hij niet weet.” (Soerat al-cAlaq: 1-5)

Vergroot je kennis

Wil jij jouw kennis over de Islam vergroten? Dan bieden wij jou de optie om een gratis boek te ontvangen van ons. Met PROJECT: BOEKROULATIE ontvang jij een boek naar keuze waarbij je ons en de donateurs belooft het boek uit te lezen binnen 2 weken en het boek door te geven aan een ander die precies hetzelfde zal doen. Net zo vaak totdat het boek versleten is!

Je ontvangt ook van ons 10 islamfolders, 10 boekenleggers en 10 wervingsflyers: jij mag van ieder 1 houden en de rest geef je door aan diegenen die na jou komen. Kun jij je niet aan deze belofte houden, dan verzoeken we jou om je niet aan te melden.

Welke boeken?

Je krijgt de keuze uit 2 boeken. In verband met de (hoge) verzendkosten hebben we een limiet ingesteld op 1 boek per persoon.

Gratis Islam Boek Boekroulatie

1: Kent u deze man?

De eerste moslims voelden zich tot de Islam aangetrokken omdat zij zich voelden aangetrokken tot de profeet van de Islam vrede en zegeningen zij met hem. Zij groeiden met hem op, en omdat zij hem kenden, hielden zij van hem, gaven alles op voor hem, en namen zijn leven als voorbeeld voor hun levens.

Dat is waar dit boek over gaat, en het zal een antwoord geven op de vraag: “Waarom reageren moslims zo “overdreven” wanneer hun profeet vrede en zegeningen zij met hem beledigd of gekleineerd wordt?”

  • Vertaler(s): Abdoellaah Aboe Yoesoef
  • Uitgeverij: Momtazah
  • Uitvoering: Paperback
  • Pagina’s: 58

2: De Islam Toegelicht

Hoewel het christendom en het jodendom over het algemeen niet verantwoordelijk worden gehouden voor de misdaden van christenen en joden, wordt de Islaam tegenwoordig wel vaak verantwoordelijk gehouden voor de misdaden van moslims, ook al schenden deze daden van zulke moslims duidelijk de leerstellingen van de Islaam.

Met dit boekje willen wij de mensen in de gelegenheid stellen om te lezen waar de Islaam werkelijk om draait. Wellicht zal dit helpen om meer licht te werpen op de Islaam en zodoende vele wijdverbreide misvattingen en vooroordelen weg te nemen.

  • Vertaler(s): Abdoellaah Aboe Yoesoef
  • Uitgeverij: Momtazah
  • Uitvoering: Paperback
  • Pagina’s: 146

Ja, ik wil!

Heb je een keuze gemaakt en ga je akkoord met de voorwaarden? Bestel dan snel een boek door een mail te sturen naar [email protected]. We wensen je veel leesplezier. Moge Allah eenieder die heeft bijgedragen aan dit project belonen met het mooie Paradijs.