Stichting Bekeerling Notificaties

Pushbird

as-Salamualeykum! We willen je bedanken voor je instemming om de laatste updates, blogberichten en andere informatie te verkrijgen. 

Benieuwd naar wat we zoal doen? U kunt onze projectresultaten hier bekijken. Bezoek ook onze blog voor algemene informatie.

Stichting Bekeerling voert meer dan 20 projecten uit. Voor beginnende moslims, mensen die interesse hebben in de Islam en ook voor niet-moslims, omdat wij geloven dat iedereen onze mooie Islam moet leren kennen.

 

|

Iedereen telt mee

Het maakt ons niets uit wie je bent of waar je staat. Je hebt je eigen leercurve en mag op je eigen tempo jouw geloof beleiden. Onze vrijwillig(st)ers en alle projecten die we uitvoeren hebben tot doel om iedereen verder te helpen.

Z

Unieke projecten

Benieuwd welke projecten wij zoal uitvoeren? Neem dan een kijkje op onze projectpagina. We zijn er op gebrand om mooie, unieke projecten te lanceren die weinig andere organisaties op zich durven te nemen. Wij maken het met jullie hulp en die van Allah waar.

Alleen vrijwillig(st)ers

Stichting Bekeerling zet gedreven vrijwillig(st)ers in die weten waarvoor ze werken. Moge Allah iedereen die een aandeel heeft in het helpen van andere mensen bijstaan en belonen met het beste. Vragen? Stuur dan een email naar [email protected]

Islamitische Stichting Organisatie Steunen en Doneren Lees snel verder via Stichting Bekeerling

Stichting Bekeerling is de enige Islamitische organisatie met meer dan 10.000 volgers op de sociale media met een perfecte 5/5 beoordeling. Benieuwd waarom? Lees de beoordelingen van mensen die door ons geholpen zijn of neem een kijkje op onze Facebook pagina en groep.