#RamadanChallenge - Laatste 10 dagen

Doneer de laatste 10 dagen van de Ramadan automatisch een bedrag aan het goede doel. Met jouw bijdrage heb ook jij een aandeel in al onze projecten.

 

Onze trouwe volgers weten dat we niet stil zitten. Wij willen onze projecten naar een hoger niveau tillen en wille dit samen met jou doen. Zo delen we allemaal in de beloningen! Als donateur van Stichting Bekeerling zul jij met de Wil van Allah beloond worden voor al het goede wat wij voortbrengen. Onze projecten zijn uniek en speciaal gemaakt voor de mensen die het het hardst nodig hebben. Klik hier voor een overzicht. Transparantie is ons handelsmerk. We verslaan alle projectverslagen op onze website.

AanmeldenWaar draag je aan bij?
stars

Iedere bekering & gebed

Doorlopende sadaqah, een leven lang…

Extreem groot bereik

Online en offline, binnen- en buitenland

N

Transparantie & betrouwbaarheid

Omdat goed voorbeeld doet volgen

25+ Projecten

Unieke projecten, mogelijk gemaakt door jou

Jij bepaalt!

Hoeveel en hoelang je ons steunt

Ja, ik doe mee aan de #RamadanChallenge 2020!

Vul dit formulier in als je ons eenmalig of doorlopend wilt steunen. Je donatie stopt automatisch!Samen staan we sterker!

Sinds de oprichting van Stichting Bekeerling is jouw hulp en steun onmisbaar geweest. Na de hulp van Allah (de Verhevene), hebben wij met jullie hulp in de vorm van jouw tomeloze steun en vrijgevigheid reeds veel kunnen betekenen voor (beginnende) moslims én mensen die geïnteresseerd zijn geworden in ons geloof.

Het voortbestaan van onze stichting is echter afhankelijk van onze trouwe volgers. Wij willen de moslimgemeenschap nog beter dienen en onze projecten uitbreiden. Hiervoor hebben we jullie hulp nodig. 

Onze kracht is verbinding!

De da’wa van Stichting Bekeerling bereikt maandelijks honderdduizenden mensen. We hebben onszelf bewezen als vooruitstrevende, transparante non-profitorganisatie die hulp biedt aan iedereen, ongeacht achtergrond, huidskleur of levensfase. Benieuwd naar enkele van onze verslagen en resultaten? Klik dan hier.

Wij streven ernaar de Islamitische gemeenschap (ummah) in al haar aspecten te laten floreren. Het is ons doel om zowel moslims alsook niet-moslims op weg te helpen zodat zij allen een beter begrip krijgen van de Islam. Onze projecten richten zich dan ook op tal van zaken: van het begeleiden, adviseren en informeren van beginnende moslims, het bewerkstelligen van een online kenniscentrum tot het praktisch bijstaan van bekeerlingen.

Onze Stichting leunt louter op vrijwilligers die hun tijd fi sabilillah inzetten voor de moslimgemeenschap. Al onze donatie-inkomsten worden daarom besteed aan slechts de belangrijkste zaken om de Stichting draaiende te houden. Omdat wij geen fysieke pand hebben waaruit wij werken, worden de kosten nog meer gedrukt.

De vraag naar Islamitische kennis, informatiepakketten, kledij en literatuur stijgt met de dag. Om aan die vraag te voldoen heeft Stichting Bekeerling hiervoor maandelijks een (bescheiden) bedrag van ongeveer €1000 nodig. We zijn dus op zoek naar 100 mensen die bereid zijn om ons maandelijks met €10 te steunen. Deze kans voor het geven van een Sadaqah Djaariyah (doorlopende liefdadigheid) mag je niet missen! Samen kunnen we ons sterk maken voor alle mensen die willen beginnen met het praktiseren van de Islam, én zij die geïnteresseerd zijn in ons geloof. Wij willen dit alles GRATIS blijven aanbieden voor de geïnteresseerden.

steunpilaren

Waarvoor zullen de donaties worden gebruikt?

Alle donatiegelden worden gebruikt voor de tientallen projecten en activiteiten van Stichting Bekeerling. Wij floreren op het gebied van da’wah,  advies, informatieverspreiding, bijstand, leveren van steun- informatie-, boeken- en bekeerlingenpakketten*. Alle lof zij Allah. Onze website en sociale media trekken dagelijks vele duizenden unieke bezoekers uit Nederland en België. En er is nog een hoop!

Met behulp van jouw maandelijkse bijdrage kunnen wij de da’wah naar een hoger niveau tillen en deze meer stem geven. Wij kunnen de toekomst van onze kinderen veilig stellen en het moslimgezin een veilige basis geven. Wij kunnen onze jongeren een uitkomst bieden en onze ouderen hun respect en waardigheid teruggeven. Met behulp van uw bijdrage kunnen wij de hele wereld de schoonheid van de Islam laten zien en deze steviger op de kaart zetten. Treed daarom toe tot deze bijzondere gezelschap en geef u nu op voor dit grote doel, want u mag niet achterblijven. Om op de hoogte te blijven van het resultaat van onze projecten verzoeken we u om ons resultatenoverzicht te bezoeken. Ook op onze Facebookpagina verschijnen regelmatig verslagen van onze projecten.

Naast onze projectkosten worden de donaties gebruikt om onze vaste lasten (bank, website, promotie, frankeerkosten) te bekostigen. Wij hebben uw steun dus hard nodig.

De Profeet Mohammed ﷺ zei: “Wanneer de mens sterft, stoppen al zijn daden, behalve drie: een doorlopende liefdadigheid, kennis waar men profijt van heeft en een oprecht kind dat smeekbeden voor hem verricht.” Sahieh Moeslim: 1631

Steunpilaar promotie