Soelaas logo

Project Soelaas stelt zichzelf ten doel om ervoor te zorgen dat geen één bekeerde zuster in haar eentje met problemen door het leven moet, zonder dat de moslimgemeenschap haar steunt. Middels adviezen, tips, het delen van (nare) ervaringen en openheid trachten wij hen op de beste manier bij te staan. Wij stellen steunpakketten beschikbaar om haar bij te staan en hopelijk haar innerlijke geloof (imaan) te versterken, en koppelen hen indien nodig aan een buddy zodat ze een luisterend oor heeft. Moge Allah subhanahu wa ta’ala ons allen hierbij steunen.

Help elkaar nu, voordat het te laat is.

Vraag direct hulp aan!

Bent u een ‘bekeerde’ zuster, en heeft u direct hulp nodig? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

BEL ONS DIRECT:

+31 6 24287532

(telefoon, SMS, WhatsApp)

Getuigenissen.

Wat zeggen de vrijwilligers die cliënten steunen, en wat hebben de cliënten zelf ons te vertellen?

Doneer nu.

Zonder uw steun kunnen wij niet voortbestaan. Met uw donaties stellen wij onder andere informatiepakketten samen met de noodzakelijke informatie.

”WIE OOK HELPT OM DE LAST OP ZIJN BROEDER TE VERLICHTEN – DIE ZAL ZIJN LASTEN VERWIJDERD ZIEN DOOR ALLAH IN DIT LEVEN EN IN HET HIERNAMAALS.”…
Onze Profeet Mohammed (vrede zei met hem)

Een overlevering uit Sahih Bukhari.Powered by: €uroPAY
Woorden waarvan je niet wist dat ze Arabisch waren!

Woorden waarvan je niet wist dat ze Arabisch waren!

Arabisch (Arabisch: العربية) is een Semitische taal die door ongeveer 380 miljoen mensen in verschillende landen wordt gesproken. Het is tevens de taal van de Koran, het Heilige Boek van de Islam, en het wordt daarom gezien als de moedertaal van de Islamitische...

read more
Minaret: €150.000 – Imam: € 15.000 (?!)

Minaret: €150.000 – Imam: € 15.000 (?!)

“Wij hebben minaretten die €150.000 waard zijn, maar wij betalen de imam maar €15.000 (per jaar). Wij investeren meer in gebouwen dan in mensen. Wij zijn de enige gemeenschap met zo een gebrekkige visie. Niemand is geleid (bekeerd)door een minaret! ”

read more
Waarom Ikenna moslim werd

Waarom Ikenna moslim werd

Ik was sprakeloos en wist me geen houding te geven. Ik had het gevoel dat ik iedereen teleurgesteld had. Mijn nieuwe geloof dat een blijdschap hoorde te brengen, begon als een last te voelen.

read more