Doe mee!

Stichting Bekeerling nodigt iedereen uit om met ons mee te doen, en de islam te promoten. Wilt u graag een steentje bijdragen aan een correcte beeld over ons geloof? Wilt u eervolle taken op u nemen en zo de tevredenheid van onze Schepper verdienen? Wilt u net als veel andere mensen, uw tijd en kennis nuttig besteden voordat wij allemaal op een dag komen te overlijden? 

Dan bent u diegene die de Nederlandse moslimgemeenschap mist. Wij zoeken enthousiaste en zelfbewuste vrijwilligers die zich omwille van Allah (de Verhevene) willen inzetten voor de goede zaak. Bent u goed in het vertalen van artikelen, bent u welbespraakt of wilt u de dawah op een andere manier steunen? Lees dan snel verder.

 

De Profeet van Allah (vrede zij met hem) zei:

“Geef mijn boodschap door aan de mensen, al is het maar één zin.”

Deze hadith (overlevering) is overgeleverd van de Profeet (vrede en zegeningen zij met hem) door Abdullah ibn Amr (moge Allah tevreden met hem zijn) en staat vermeld in Bukharie.

 

Aanmelden Nieuwsbrief

Wit u ook als eerste onze updates, blogberichten en informatie over de islam ontvangen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

 

Doneren

Het voortbestaan van Stichting Bekeerling is afhankelijk van giften van particulieren en bedrijven. Samen kunnen we ons sterk maken vóór alle Nederlanders en Belgen die willen beginnen met het praktiseren van de islam. Wilt u onze projecten steunen? Doneer dan aan Stichting Bekeerling!

 

Word vrijwilliger

Vrijwilliger zijn is dankbaar werk en ontzettend hard nodig. Zonder onze vrijwilligers kunnen wij geen hulpverlening bieden aan de samenleving.

 

Voor winkel (webshop) eigenaren

Geef ons algemene folder over de Islam mee aan uw klanten. Wie weet bent u dan het middel dat ervoor heeft gezorgd dat een persoon zich interesseert in de Islam. Onze folders kunt u bij de postpakketten, enveloppen en op de toonbanken plaatsen.

 

Facebook & Social Media

Deel onze pagina met al uw vrienden! Promoot ons (gebruik onze facebookbanners) en gebruik onze videoafsluiting voor uw eigen video’s. (2015)

 

Affiliates

Wordt affiliate van Stichting Bekeerling!
Ondersteunt u onze doelen en wilt u uw netwerk hiervoor inzetten? Wilt u een eigen doel realiseren dat overeenkomt met onze visie?