Stichting Bekeerling is sinds 2016 op zoek naar 100 vaste donateurs (steunpilaren). Helaas hebben wij op dit moment maar 2 vaste steunpilaren die €10 per maand aan ons doneren. Wij kunnen onmogelijk opereren of groeien op deze manier; doch hebben wij alhamdulillah duizenden mensen op veler wijzen kunnen helpen.

Wat doet Stichting Bekeerling? Stichting Bekeerling zet zich al vele jaren in voor de beginnende moslims en de niet-moslims die geïnteresseerd zijn in de Islam. Wij voeren 20+ unieke Islamitische projecten uit in Nederland, België, de Nederlandse Antillen en Suriname. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het organiseren van Bekeerlingendagen, het bieden van diverse platformen op Facebook en andere Sociale Media, het onderwijzen van de moslims middels quizzen en artikels, het bieden van een telefonische vrouwen- en mannenhulplijn (inc. WhatsApp-service), een dienst voor vrouwen in nood en meer. Al onze projectverslagen en resultaten kunt u op onze website nalezen.

Diverse projecten hebben wij al noodgedwongen (tijdelijk) moeten opschorten in verband met geldnood. Het voortbestaan van onze stichting is mede afhankelijk van uw giften. Samen kunnen we ons sterk maken voor alle Nederlanders en Belgen die willen beginnen met het praktiseren van de Islam. Bezoek ons projectoverzicht wanneer u benieuwd bent naar onze belangrijkste activiteiten.

JA, IK WORD 1 VAN DE 100!

  • Wilt u onze Stichting structureel steunen? Bezoek dan onzeSteunpilarenpagina.
  • Wilt u onze stichting steunen middels een eenmalige donatie met iDEAL, Mistercash, PayPal of IBAN? Bezoek dan onze  doneerpagina.