Soelaas zusterhulp

Zet je in!

Home – Over Ons – Hoe we helpenHulp nodig?GetuigenissenZet je in!Online steunDoneerContact

Basmallah

Behandel elkaar niet slecht!

Ibn ‘Oemar (radya Allahu ‘anhu) verhaalt dat de Boodschapper van Allah (salla Allahu ‘alayhi wa salaam) zei:

“Een moslim is de broeder van een moslim, hij doet hem geen onrecht aan en hij geeft hem niet over aan de vijand. Wie zich bezighoudt met het bevredigen van een behoefde van een broeder, zal ondervinden dat Allah zich bezighoudt met het bevredigen van zijn behoefte. Wie de tegenspoed van een moslim doet verdwijnen, zijn tegenspoed zal door Allah op de Dag des Oordeels verwijderd worden. En wie tekortkomingen van een) moslim verbergt, (zijn tekortkomingen) zullen door Allah op de Dag des Oordeels verborgen worden.” (Bukhari & Muslim.)

Bent u bereid om andere zusters te helpen? Wilt u uzelf ook inzetten voor de moslimgemeenschap? (al is het maar 1 uur per week!) Stuur ons dan een bericht.

Troostje logo

Project Soelaas stelt zichzelf ten doel om ervoor te zorgen dat geen één bekeerde zuster in haar eentje met problemen door het leven moet, zonder dat de Nederlandse moslimgemeenschap haar steunt. Wij stellen steunpakketten beschikbaar om haar bij te staan en hopelijk haar innerlijke geloof (imaan) te versterken, en koppelen hen indien nodig aan een buddy zodat ze een luisterend oor heeft. Moge Allah subhanahu wa ta’ala ons allen hierbij steunen.

Help elkaar nu, voordat het te laat is.